Story Pies

Wij zijn trots om ons eigen merk, Story Pies, te presenteren, een uniek concept ontworpen door TNT Creative. Story Pies brengt koeken, taarten en bakmixen met een sociale impact naar de markt, verkrijgbaar bij horeca, foodservice en retail.

Partner

STORY PIES

Categorieën

consult | creatie | branding | participatie

Story Pies

Onze producten hebben niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een bijzondere missie. Voor elke verkochte taart of koek wordt een deel gedoneerd aan drie betrokken stichtingen: Stichting Met je hart, Stichting de Zonnebloem en Stichting het Vergeten Kind. Hierdoor kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap en het leven van anderen verbeteren.

Bij Story Pies gaat het niet alleen om donaties; we geven juist veel aandacht en zichtbaarheid aan het verhaal van elke betrokken stichting. We geloven dat het belangrijk is om hun werk en impact te delen, zodat meer mensen bewust worden van de waardevolle inspanningen die deze organisaties leveren.

Naast donaties organiseren we ook speciale activaties en evenementen om de stichtingen te ondersteunen. Dit stelt ons in staat om niet alleen financieel bij te dragen, maar ook om actief betrokken te zijn bij de gemeenschappen en mensen die deze stichtingen ondersteunen.

Met Story Pies willen we niet alleen heerlijke lekkernijen aanbieden, maar ook een positieve verandering teweegbrengen in de samenleving. Door samen te werken met onze betrokken stichtingen en onze klanten, hopen we een verschil te maken en mensen te inspireren om met ons mee te doen aan deze prachtige sociale missie.

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar