Egeria

Voor een uitdagende opdracht heeft Egeria TNT Creative ingeschakeld om een tijdelijke invulling te geven aan het bestaande havenhoreca gedeelte in Loosdrecht.

Partner

EGERIA

categorieën

consult | participatie

EGERIA

Egeria Group is een toonaangevende internationale investeringsmaatschappij die zich richt op het ondersteunen en ontwikkelen van ondernemingen met groeipotentieel. Met een gedegen trackrecord en een focus op langetermijnwaardecreatie, speelt Egeria een actieve rol in diverse sectoren.

Voor een uitdagende opdracht heeft Egeria TNT Creative ingeschakeld om een tijdelijke invulling te geven aan het bestaande havenhoreca gedeelte in Loosdrecht. Onze taak was om een geschikte kandidaat te vinden en te implementeren op deze locatie, waarbij het horecagedeelte fungeerde als de verbindende factor tussen alle havengebruikers.

Met zorgvuldige analyse en inzicht hebben we een perfecte match gevonden en succesvol geïntroduceerd in Loosdrecht. De nieuwe horecaonderneming heeft gezorgd voor een levendige en gastvrije sfeer waar havenbezoekers zich welkom voelen en elkaar kunnen ontmoeten. Het is de ideale plek geworden om te genieten van een heerlijke maaltijd, een verfrissend drankje of gewoon even te ontspannen na een dag op het water.

Deze oplossing is echter tijdelijk, omdat het grondgebied waar het horecagedeelte zich bevindt volledig wordt doorontwikkeld. Desondanks heeft het project een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een bruisende en dynamische havenomgeving waar mensen graag samenkomen.

Met trots kijken we terug op het succesvol realiseren van deze opdracht in samenwerking met Egeria. Onze focus op kwaliteit, creativiteit en het creëren van waardevolle ervaringen heeft geleid tot een tijdelijke invulling die de verwachtingen heeft overtroffen. We blijven ons inzetten om innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers en hun visie op waardecreatie.

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar