VT WONEN

Vanuit TNT Creative vertalen we het merk VT-wonen naar foodconcepten, bijvoorbeeld op de VT-wonenbeurs. We zijn preferred supplier van het VT-wonenhorecaplein in de RAI Amsterdam en in Brussels Expo.

Partner

VT WONEN

Jaar

2015 tot 2019

Categorieën

creatie | realisatie

VT Wonen

Met deze opdrachtgever was het liefde op het eerste gezicht. De vonk sloeg zo’n 5 jaar geleden over tijdens een evenement in de RAI Amsterdam. Sindsdien is de vlam nooit meer gedoofd.

We faciliteren food in VT-wonenstijl, vaak met behulp van pop-up concepten. Ook zijn we betrokken bij productpresentaties en foodstyling-opdrachten. In die rol verbinden we oplossingen op het gebied van food en events met marketing. Bijvoorbeeld een perslunch voor 150 journalisten. Dit was een te gek exposuremoment voor de media, wat tegelijkertijd waardevolle content voor het VT-wonenmagazine opleverde.

“Marcus is een zeer enthousiaste, creatieve en talentvolle ondernemer die ik in mijn functie als hoofdredacteur van vtwonen voor het eerste ontmoette op de vtwonen&designbeurs. Er was direct een klik. Sfeer maken, een beleving creëren en op een unieke manier aanwezig zijn: waarden waarin zijn bedrijf en het merk vtwonen een perfecte fit vormden.

Zo ontstond een bijzondere samenwerking waarbij Marcus met zijn food concept op ludieke manier meewerkte aan fotoshoots, business to business lunchen verzorgde en de hele catering voor zijn rekening nam op vtwonen borrels en events. Dat leverde onvergetelijke food belevingen op in woonsferen waarin vtwonen het merk tot leven bracht. Nogmaals veel dank!”

CARLEIN KIEBOOM

Eindredactrice VT WONEN

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar