Floriade Expo

Met trots kondigen wij de opening aan van de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022, waar Hutten Catering een prominente rol speelt.

Partner

HUTTEN CATERING

Categorieën

creatie | branding | food-ontwikkeling |
interieur | styling | werkmethode |
storytelling

Floriade Expo

Vernieuwend concept van TNT Creative voor Hutten op Floriade Expo 2022. Als bedenkers van het concept, zijn wij verheugd dat het restaurant ROOTS, twee horeca-uitgiften en alle (VIP) evenementen gasten mag ontvangen tijdens dit halfjaar durende evenement.

Floriade Expo 2022 heeft als thema ‘Growing Green Cities’, waarbij innovators uit binnen- en buitenland oplossingen presenteren om steden op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie aangenamer, mooier en duurzamer te maken.
Collin Schoonens, directeur Horeca, Meetings & Events bij Hutten, is enthousiast over deze unieke samenwerking: “Het is een uitdaging om zowel de professionele bezoekers als de leisure gasten te voorzien van gezond en smakelijk eten met een passend concept. Bovendien sluit onze missie om een klimaatneutrale organisatie te worden perfect aan bij de duurzame en innovatieve ambities van Floriade.”

Het concept, ontwikkeld door TNT Creative, legt de verbinding tussen verleden, heden en toekomst. ROOTS neemt gasten mee terug naar de kern, de oorsprong, en legt tegelijkertijd een link naar de toekomst in 2050. Dit is het moment waarop we anders moeten omgaan met onze planeet. In het restaurant werken we daarom met gerechten op basis van plantaardige eiwitten en vermijden we dierlijke eiwitten. Op een toegankelijke manier maken we onze gasten bewuster en laten we hen genieten van de veelzijdigheid en smaakvolheid van meer plantaardig eten.

Met dit vernieuwende concept bieden we Hutten de mogelijkheid om op Floriade Expo 2022 een onderscheidende en duurzame ervaring te creëren, waarbij we de bezoekers inspireren om groene steden te omarmen en te genieten van heerlijk plantaardig eten.

“Voor wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 hebben we samengewerkt met TNT Creative Studio. Binnen Hutten ook wel bekend als ‘de horecaboys’. TNT heeft in een sneltreinvaart de conceptgedachte voor ons horecaconcept Roots op papier gezet. Een totaalconcept bestaande uit branding, menu, interieur, styling en organisatie. TNT combineert creativiteit en pragmatiek. Ze dagen je uit, zijn scherp en denken vernieuwend en grenzeloos.”

RIAN BOUWMANS

Directeur Food & Concepten | Hutten

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar