Havenstraat

TNT Creative is trots om betrokken te zijn geweest bij het het ontwikkelen, creëren, stylen en realiseren van het pand aan de Havenstraat.

Partner

PARTICULIER

Categorieën

creatie | interieur | styling | realisatie

Havenstraat

Het was een uitdagende en enerverende klus waarbij we het volledige pand hebben getransformeerd naar een totaal nieuwe woning, volledig afgestemd op de wensen van onze gewaardeerde klant. Vanaf het allereerste begin hebben we nauw samengewerkt met de klant om hun visie en stijlvoorkeuren te begrijpen. We luisterden aandachtig naar hun ideeën en dromen voor hun nieuwe woning, zodat we een concept konden ontwikkelen dat naadloos aansloot bij hun levensstijl en persoonlijkheid.

Het creatieve proces was een inspirerende reis waarbij we talloze ontwerpen en indelingen hebben verkend om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek. Elk stijlelement en elke keuze van hoogwaardige materialen werd zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat de woning een weerspiegeling werd van de unieke smaak van onze klant.

Tijdens de realisatiefase hebben we met een toegewijd team van experts samengewerkt om het pand te verbouwen tot een adembenemend thuis. Het was een uitdagend proces, maar dankzij ons vakmanschap en de samenwerking met de klant, hebben we een prachtig resultaat bereikt.

De nieuwe woning aan de Havenstraat is nu een harmonieus en stijlvol toevluchtsoord waar onze klant zich thuis kan voelen.. Bij TNT Creative streven we ernaar om de visie van onze klanten werkelijkheid te maken en hun leefruimtes om te toveren tot unieke meesterwerken.

Na de verbouwing

Vóór de verbouwing

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar