CLUBHOUSE

In opdracht van Bart van Kampen en Nikander Damianos was het aan ons, TNT Creative om een compleet nieuwe Full Padel Experience te ontwikkelen.

Partners

SOW | Studio Lolo

Categorieën

creatie | branding | food-ontwikkeling |
interieur | styling | werkmethode | storytelling

CLUBHOUSE

In opdracht van Bart van Kampen en Nikander Damianos was het aan ons, TNT Creative om een compleet nieuwe Full Padel Experience te ontwikkelen. Hun doel was om de meest inspirerende padellocatie van Nederland te creëren, en dat op een unieke locatie: De Bazaar in Beverwijk. Met de toevoeging van een extra 600m2 kreeg het project een extra interessant tintje, vooral gezien de toekomstige herontwikkeling van het gebied.

Het was een uitdaging om dit visionaire project vorm te geven op een plek waar padel nog niet bekend was. Hoewel het padelcentrum nog niet open is, hebben we met TNT Creative en de expertise van Bart en Nikander een concept ontwikkeld dat de verbeelding prikkelt en de zintuigen stimuleert.

Samen met gelicentieerde trainers, fysiotherapeuten en personal trainers hebben we ons gepositioneerd als een hoogwaardig trainingscentrum. We zijn er trots op dat we een plek hebben gecreëerd waar spelers van alle niveaus zich kunnen ontwikkelen en kunnen genieten van de padelsport.

Hoewel het padelcentrum die de naam Clubhouse draagt nog niet toegankelijk is, kijken we ernaar uit om binnenkort de deuren te openen en de Full Padel Experience te delen met de wereld. Het is een plek waar sport, gezelligheid en innovatie samenkomen. We nodigen iedereen uit om binnenkort een bezoek te brengen en verrast te worden door alles wat we te bieden hebben. Ontdek de sensatie van padel en ervaar zelf waarom we streven naar de meest inspirerende padellocatie van Nederland.

TNT Creative heeft ons geholpen met het ontwikkelen van ons logo en huisstijl. Ze hebben ons goed ondervraagd en geanalyseerd en daarbij geluisterd naar onze wensen en ideeën en hebben vervolgens een ontwerp gemaakt dat perfect bij onze onderneming past. Het logo is modern en herkenbaar, en de huisstijl is consistent en professioneel.
Daarnaast heeft TNT Creative ons geholpen als sparringpartner voor ons horecaconcept. Wij als Padel Fanaten wisten niet goed hoe we de 400m2 in moesten gaan vullen, maar door de verschillende sessies hebben we nu een concept wat mooi aansluiting heeft gevonden bij de padelbanen.

We zijn zeer tevreden met de hulp van Tnt creative. Ze zijn een professionele en creatieve organisatie die ons heeft geholpen om onze horecagelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Als je op zoek bent naar een bureau dat je kan helpen met het ontwikkelen van een logo, een huisstijl of een horeca concept, dan raden wij Tnt creative zeker aan. Hier zijn enkele specifieke positieve punten over Tnt creative:

– Ze zijn goed in het luisteren naar de klant en het rekening houden met de wensen en ideeën.

– Ze zijn creatief en denken buiten de gebaande paden.

– Ze zijn professioneel en leveren kwaliteitswerk.

BART EN NIKANDER

Founders CLUBHOUSE padel and beyond

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar