Paal 21

Voor Paal 21, een geliefd strandpaviljoen op Texel dat bekend stond om zijn hoge kwaliteit eten, hebben wij, TNT Creative, een doorontwikkeling gerealiseerd op het gebied van uitstraling, relevantie, werkmethode en interieur.

Partners

THIES DESIGN

Categorieën

creatie | food-ontwikkeling | interieur | styling

Paal 21

Paal 21 stond op een zogenaamd kruispunt, waar het gevoel heerste dat verandering nodig was om toekomstbestendig te zijn. Het was belangrijk om het plezier in het werk voorop te stellen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eten en de service waar Paal 21 om bekend stond.

Gelukkig waren de belangrijkste ingrediënten al aanwezig: enthousiasme, ondernemerschap en passie voor de horeca, samen met de opgebouwde reputatie van Paal 21. Samen hebben we op een slimme en conceptuele manier invulling gegeven aan deze veranderingen, zodat de doelen gerealiseerd werden voor de nieuwe generatie en de toekomst.

Met onze expertise en ervaring hebben we samen gewerkt aan een frisse en vernieuwende aanpak. We hebben de uitstraling van Paal 21 versterkt, de relevantie vergroot en een werkmethode ontwikkeld die efficiënt en plezierig is. Daarnaast hebben we het interieur een nieuwe uitstraling gegeven die paste bij de ambities van Paal 21. Samen hebben we een vernieuwde Paal 21-ervaring gecreëerd die gasten verrast en blijvende herinneringen creëert. We zijn ervan overtuigd dat we samen een succesvolle toekomst hebben vormgegeven.

 

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar