Kanaal30 (BPD)

In opdracht voor BPD zijn we vanuit onze expertise betrokken geweest om een concept te ontwikkelen met als doel het verbinden van de huidige gebruikers, industrie, met de toekomstige gebruikers: bewoners, scholen en bedrijven.

Partner

BPD

Jaar

2018-2020

Categorieën

consult | creatie | realisatie | participatie

Kanaal30

Gemeente Utrecht is bezig om de Merwedekanaalzone te transformeren van een industriegebied naar een levendige, gezonde en duurzame stadswijk. Hier worden de komende jaren 6.000 woningen gerealiseerd. BPD, een dochteronderneming van de Rabobank, is betrokken bij deze gebiedsontwikkeling.

Het resultaat hiervan is Kanaal30. Dit is een broedplaats voor creatieve ondernemers, een horecagelegenheid en een vergaderlocatie. Hier vind je luxe kantoorruimtes en atelierruimtes, maar ook bijzondere werkplekken in containers, kassen en keten. Kanaal30 huisvest zo’n 40 creatievelingen. Denk aan fotografen, vormgevers, en een illusionist (hoewel je ‘m meestal niet ziet). Bovendien is Kanaal30 een veelgebruikte uitvalsbasis voor de Gemeente Utrecht om presentaties en inloopavonden te organiseren over de toekomst van de Merwedekanaalzone.

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar