Texelse Bierbrouwerij (Heineken)

De Texelse Bierbrouwerij op het prachtige Texel! Deze brouwerij, gelegen op het Nederlandse Waddeneiland, staat bekend om haar ambachtelijke bieren met een uniek karakter.

Partners

TEXELSE BIERBROUWERIJ (HEINEKEN) | HUTTE BOUWERS | SOW

Categorieën

merk beleving | winkel optimalisatie |
interieur ontwikkeling | realisatie

Texelse Bierbrouwerij

Met passie en vakmanschap brouwen ze de lekkerste speciaalbieren, waarbij ze gebruikmaken van lokale ingrediënten en het pure eilandgevoel tot leven brengen.

Een nieuwe winkel en een unieke beleving, dat was de wens van de Texelse Bierbrouwerij. Vastberaden om het authentieke verhaal van de brouwerij te delen, heeft TNT Creative, in samenwerking met het Texelse team, een adembenemend interieur gecreëerd en een volledig op maat gemaakte winkel ontwikkeld. En dit alles zonder afbreuk te doen aan de kenmerkende identiteit van Texels.

Met trots kunnen we zeggen dat de winkel inmiddels haar deuren heeft heropend en enthousiast ontvangen wordt door de vele bezoekers. Maar dat is nog niet alles! We werken hard aan de ultieme Texelse beleving, die later dit jaar haar deuren zal openen.

“2022 stond voor ons in het teken van verbouwen en vernieuwen van onze winkel, beleving en ons proeflokaal. Dit alles zonder het karakter van Texels te verliezen. Hierbij werd het gehele traject vormgegeven door TNT Creative. Van concept tot realisatie, het contact was professioneel en al onze inbreng werd op waarde geschat. Het eindresultaat mag er zijn en reflecteert onze visie en karakter.

TNT Creative houdt zich naast het concept ook bezig met routing optimalisatie en upsell-mogelijkheden, hier zien wij na de officiële opening al gelijk het resultaat van. De beleving van onze gast is verbeterd en onze omzet stijgt. In essentie, een succesvolle herinrichting die onze ‘full brand experience’ heeft versterkt dankzij TNT Creative.”

JORDY

Manager Proeflokaal

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar