Johan Cruijff Arena

TNT Creative is verheugd om als partner van Hutten Catering een nieuwe dimensie toe te voegen aan de VIP- en eventcatering van de Johan Cruijff ArenA.

Partner

Hutten Catering

Categorieën

creatie | branding | aanbesteding

Johan Cruijff Arena

Samen gaan we de lat nog hoger leggen op het gebied van excellentie, onderscheid en innovatie, terwijl we ook een grote stap zetten op het pad van duurzaamheid. De ArenA bouwt voort op haar alom gerespecteerde VIP- en eventcateringaanbod en presenteert nu met trots het splinternieuwe concept: New Amsterdam Icons. In samenwerking met Hutten Catering hebben we een luxueus en exclusief gastronomisch avontuur gecreëerd.

Dit concept omvat een indrukwekkende verzameling van gerenommeerde chefs en Amsterdamse iconen, waaronder de getalenteerde Peter Lute en het befaamde BAUT-team. Samen zullen zij culinaire meesterwerken bereiden die de grenzen van smaak en verbeelding verleggen. Van verfijnde high-end dining in een ontspannen setting tot een smaakvol en sfeervol borrelarrangement met een adembenemend uitzicht, wij bieden een scala aan creatieve, iconische menu’s en VIP-arrangementen die voldoen aan de wensen van iedere gast.

Met Hutten als partner en de energie van TNT streven we naar niets minder dan culinaire topsport. We willen een onvergetelijke ervaring creëren voor elke bezoeker van de ArenA, waarbij gastvrijheid, innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. Samen zetten we de standaard op het gebied van VIP- en eventcatering en laten we zien dat gastronomie een kunstvorm is die mensen verbindt en inspireert. Kortom, verwacht niets minder dan een sensationele culinaire reis vol smaakvolle verrassingen en verfijnde gastvrijheid in de iconische Johan Cruijff ArenA.

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar