Beatrix gebouw (Jaarbeurs)

Aan TNT Creative werd de vraag gesteld om op een duurzame manier de werkomgeving van de commerciële afdeling op de zesde verdieping in het Beatrixgebouw | Jaarbeurs te renoveren.

Partners

JAARBEURS | STUDIO VAN OUDS

Categorieën

creatie | interieur | restyling | realisatie

Beatrix gebouw

Deze renovatie zal dienen als een teken van dankbaarheid voor de inzet van de medewerkers vanuit huis en een warm welkom op het moment dat thuiswerken niet meer de norm zal zijn. Duurzaamheid, vitaliteit en sportiviteit staan bij deze renovatie centraal. De beweging in handel waar de Jaarbeurs voor staat is terug te zien in het design van het nieuwe kantoor.

De renovatie door TNT Creative is bewerkstelligd door middel van recycling, upcycling, circulair- en tweedehandsmateriaal en -meubilair. Dit laat naast beweging in handel, beweging in milieubewust denken zien. Het doel van TNT Creative was het creëren van een sfeervol kantoor waar iedere medewerker een eigen plek kan vinden.

Door het gebruik van sportieve en vitale elementen probeert TNT Creative de medewerker aan te zetten tot een positieve en gezonde mindset. Een aanzet tot meer beweging, individueel en samen met collega’s. Een omgeving die gezamenlijk presteren stimuleert. Waar medewerkers met elkaar kunnen napraten over behaalde resultaten. Een omgeving in het teken van verandering.

“Ontwikkel een creatieve werkomgeving voor het commerciële team van Jaarbeurs was de opdracht. Duurzaam, sportief en vitaliteit zijn de kernwoorden. TNT Creative is er uitstekend in geslaagd om deze opdracht te vertalen in (interieur) concept, realisatie, taakstellend budget en planning. Recycling en circulair gebruik van materialen sluiten hierbij naadloos aan.

Het kantoor op de 6e verdieping in het Beatrixgebouw belichaamt nu een stimulerende omgeving voor teamwork, hospitality en uiteraard prestaties. TNT Creative is een creatief en betrokken bureau met de juiste ervaring in succesvolle conceptontwikkeling voor interieur en hospitality.”

PETER J.A. VAN DER VEER

CCO Jaarbeurs (oktober 2021)

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar