Provada (BPD)

In opdracht van BPD zijn wij gevraagd om de stand tijdens de Provada in samenwerking met BPD te creëren. Waarbij de vraag was om op een innovatieve en conceptuele manier de stand te laten onderscheiden van de rest van de stands.

Partner

BPD

Categorieën

creatie | activatie | styling | positionering

PROVADA

BPD is een toonaangevend Europees vastgoedontwikkelingsbedrijf dat zich richt op het creëren van duurzame en leefbare stedelijke omgevingen. Met expertise in gebiedsontwikkeling en vastgoedprojecten, draagt BPD bij aan het vormgeven van steden en gemeenschappen waar mensen graag wonen, werken en leven.

De Provada is een vooraanstaande vastgoedbeurs in Nederland waar professionals uit de vastgoedsector samenkomen. Het biedt een platform voor netwerken, kennisdeling en het presenteren van nieuwe ontwikkelingen en projecten. De Provada is een belangrijk evenement voor vastgoedprofessionals om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector.

Aan ons de eer om middels ons concept van de stand een blijvende indruk te maken van alle bezoekers van de Provada in opdracht van BPD.

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar