Joehoe! Ouwe Taart

Joehoe!
Stel je voor: een heerlijk appeltaartje geschikt voor de retail en foodservice industrie met een goed verhaal. Dat was het begin. Nu, na enkele jaren, is dit idee uitgegroeid tot een succesvol concept: Joehoe – Ouwe Taart, een appeltaartje met social impact.

Partners

SMILDE BAKERY | STICHTING MET JE HART

Jaar

2016 tot heden

Categorieën

productontwikkeling | social impact |
branding | activatie | mvo |
retail | foodservice

Ouwe Taart

Dankzij de samenwerking tussen TNT Creative, Smilde Bakery en stichting Met je Hart, is Ouwe Taart precies geworden wat het moest zijn. Dit smakelijke eenpersoons appeltaartje, geproduceerd door Royal Smilde, wordt inmiddels verkocht bij verschillende horecazaken en evenementen in de Rai, zoals bij onder andere de NS Stationshuiskamer, de Efteling, de Shell, HMS-Host Schiphol, Huuskes, Landal GreenParks, Holland Casino, FHC Formulebeheer, Sligro, Bidfood, Hanos, van Hoeckel, Jaarbeurs, Appel en Markies.

Het appeltaartje is niet alleen ontzettend lekker, maar ook erg aantrekkelijk voor ondernemers: het is een diepvriesproduct (gemakkelijk per stuk te ontdooien) maar dan met van de taart hoe je oma hem vroeger bakte. Dat betekent minder verspilling en genieten van een heerlijke taart.

Ouwe Taart heeft ook een mooi verhaal te vertellen. Een deel van de opbrengst van elk verkocht taartje gaat namelijk naar Stichting Met je Hart, die zich inzet om eenzaamheid onder ouderen te verzachten. Ze richten zich lokaal op ouderen die, om verschillende redenen, eenzaam zijn en bijna niet meer buiten de deur komen. Door frequente ontmoetingen worden ze uit hun sociaal isolement gehaald en kunnen ze anderen ontmoeten. “Mijn leven heeft weer kleur gekregen” is slechts een van de vele prachtige uitspraken.

“TNT Creative is een waardevolle partner met visie en samenwerking op de lange termijn. Het is alweer 8 jaar geleden dat ik Marc heb leren kennen. Er was direct synergie en vertrouwen dat een samenwerking tussen hem en Smilde tot iets moois zou leiden. Zijn passie en bevlogenheid heeft ons geïnspireerd en samen hebben we met Smilde Bakery een prachtig concept “Ouwe Taart” neergezet.

Inspirerend hoe Marc vanuit zijn sociaal en moreel kompas het concept altijd heeft omarmt. Dat we samen het concept ‘”Ouwe Taart” na 8 jaar nu nog succesvoller in de markt gaan uitrollen zegt wel iets over de vastberadenheid en samenwerking op lange termijn. Met de komst van Marthijn heeft TNT Creative zich nog verder verzekerd van een professionele partner voor de toekomst.”

FEMTINUS ROZEMA

Sales Manager BeNeDuLux

Op zoek naar een waardevolle partner voor het ontwikkelen van concepten?

Contact opnemen
TNT Creative staat voor jou klaar