Over ons

TNT DIGITAL IS UW DIGITALE PARTNER.

TNT DIGITAL IS GESPECIALISEERD IN HET BIEDEN VAN INNOVATIEVE DIGITALE OPLOSSINGEN VOOR CATERAARS, HORECAONDERNEMERS, HORECAGROEPEN, VASTGOEDONTWIKKELAARS, FACILITAIRE DIENSTVERLENERS EN EVENEMENTENLOCATIES. MET EEN BREED SCALA AAN DIENSTEN HELPEN WIJ UW BEDRIJF GROEIEN EN BLOEIEN IN DE DYNAMISCHE WERELD VAN HOSPITALITY, FOOD EN DE FACILITAIRE DIENSTVERLENING.

Wat wij bieden

WEB(APP) ONTWIKKELING.

DESIGN.

APP ONTWIKKELING.

DIGITAL MARKETING.

Web(app) ontwikkeling

Werkzaamheden:

  • Front-end Ontwikkeling: Implementatie van het visuele ontwerp in HTML, CSS, en JavaScript. Zorgen voor een responsieve en interactieve gebruikerservaring.
  • Back-end Ontwikkeling: Ontwikkeling van de serverkant van de website met behulp van talen zoals PHP, Python, Ruby, of Node.js. Beheer van databases en serverlogica.
  • Content Management Systemen (CMS): Implementatie van (headless) systemen zoals WordPress, Drupal, Joomla, Contentful en Umbraco om eenvoudig inhoud te beheren en te updaten.
Contact opnemen

Design

Werkzaamheden:

  • User Research: Begrijpen van de behoeften, doelen, en gedragingen van de eindgebruikers door middel van enquêtes, interviews, en gebruikerstests.
  • Wireframing en Prototyping: Schetsen van de basisstructuur van de interface en ontwikkelen van interactieve prototypes om gebruikersstromen en functionaliteiten te testen.
  • Visueel Ontwerp: Ontwikkelen van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interfaces met aandacht voor kleur, typografie, en iconografie.
Contact opnemen

App Ontwikkeling

Werkzaamheden:

  • Native App Ontwikkeling: Ontwikkeling van apps specifiek voor iOS en Android platforms met behulp van Swift, Kotlin, of Java.
  • Cross-platform Ontwikkeling: Gebruik van frameworks zoals React Native of Flutter om apps te ontwikkelen die op meerdere platforms draaien.
  • App Testing en Debugging: Uitgebreid testen van apps om bugs en gebruiksproblemen te identificeren en op te lossen.
Contact opnemen

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Portfolio

THINK.

We denken en praten met je mee om tot de essentie te komen. We leveren een unieke positionering en een relevant verhaal. Iets dat zowel geloofwaardig als echt aanvoelt. Dan helpen we je starten.

CREATE.

Heb je een uniek idee nodig dat jouw gasten versteld zal doen staan? Wij ontwerpen concepten die de menselijke ervaring versterken. We laten onze fantasie de vrije loop en tillen de gastervaring naar een geheel nieuw level. Dit doen wij van a tot en met z. Wij ontwerpen en realiseren.

IMPROVE.

Om het concept relevant te houden blijven wij betrokken bij onze opdrachtgevers. Dit om het concept door te ontwikkelen en het creatie proces te bewaken.