Over ons

INTERIOR.

TNT biedt op maat gemaakte interieurontwerpen die functionaliteit en esthetiek
perfect combineren. Met meer dan 15 jaar aan exploitatie
ervaring weten we wat je nodig hebt. Wij transformeren elke ruimte tot een inspirerende en efficiënte omgeving. Wij ontwerpen en bouwen.

Wat wij bieden

INTERIEUR ONTWERP.

INTERIEUR REALISATIE & STYLING.

RESTYLING & HERONTWIKKELING.

Interieur ontwerp

Bij TNT Creative beginnen we elk interieurproject met een doordacht ontwerp. Of het nu gaat om schetsontwerpen (SO), voorlopig ontwerp (VO), of definitief ontwerp (DO), ons team werkt nauw samen met jou om een ruimte te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Wij vertalen jouw wensen en eisen naar een inspirerend ontwerp dat perfect aansluit bij jouw visie en merkidentiteit.

Contact opnemen

Interieur Realisatie & Styling

Het realiseren van een interieurontwerp vraagt om vakmanschap en precisie. Ons team van ervaren aannemers en meubelmakers brengen het ontwerp tot leven. Van bouwkundige werkzaamheden tot het op maat maken van meubilair, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect wordt uitgevoerd zoals het bedacht is. Ons team begeleidt het gehele proces, zodat jouw ruimte binnen het budget en volgens planning wordt opgeleverd.

Contact opnemen

Restyling & Herontwikkeling

Soms heeft een bestaande ruimte alleen een frisse blik nodig om weer tot leven te komen. TNT Creative biedt restyling en herontwikkelingsdiensten aan om jouw interieur een vernieuwde uitstraling te geven. Wij werken met jou samen om de potentie van jouw ruimte maximaal te benutten. Met onze creatieve oplossingen geven wij jouw interieur een tweede leven, passend bij de nieuwste trends en jouw wensen.

Contact opnemen

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Portfolio

THINK.

We denken en praten met je mee om tot de essentie te komen. We leveren een unieke positionering en een relevant verhaal. Iets dat zowel geloofwaardig als echt aanvoelt. Dan helpen we je starten.

CREATE.

Heb je een uniek idee nodig dat jouw gasten versteld zal doen staan? Wij ontwerpen concepten die de menselijke ervaring versterken. We laten onze fantasie de vrije loop en tillen de gastervaring naar een geheel nieuw level. Dit doen wij van a tot en met z. Wij ontwerpen en realiseren.

IMPROVE.

Om het concept relevant te houden blijven wij betrokken bij onze opdrachtgevers. Dit om het concept door te ontwikkelen en het creatie proces te bewaken.